Menukaart

De food happenings van Lucy’s Love Food zijn volledig op maat gemaakt, maar neem alvast een kijkje op de menukaart voor beproefde concepten en inspiratie.

Kleur bekennen

In een witte ruimte vormen witte balletjes in een witte bak, een low-tech loopband, klaar om kleur in beweging te zetten. Gangen rode hapjes, groene hoofdgerechten en blauwe toetjes bewegen in stilte voort.

Wie bepaalt?

Het eten is geserveerd, de borden staan klaar. Tijd om op te scheppen, niet voor jezelf maar voor een ander. Heb je goed naar hem geluisterd? En hij naar jou? Of zijn de gevolgen niet te verteren?

Soep eet je met een vork

Hoe betrouwbaar is de menukaart? Eet je wel wat je leest? Of zitten je eigen verwachtingen je in de weg? Voor iedereen die zich afvraagt hoe een koekje zonder deeg smaakt, hoe je een boterham smeert en het brood links laat liggen en hoe je soep met een vork eet.

Vieze vingers

De ingrediënten: vier stampotten, één toetje, geen borden, geen bestek… maar je mag alles – echt alles – vragen.

Pakjes en zakjes

Koken met zakjes kan best. Of niet? Verspreid door de ruimte hangen zakjes met alle benodigdheden voor een driegangendiner. Vis, vlees, groenten, rijst, pasta, alles is aanwezig. Maar wat zit er in welk zakje? En wat moet ermee gebeuren?

Voeren of gevoerd worden

Dat is de vraag… Een diner waarbij je alleen lang bestek gebruikt, waarbij je dus alleen eet door te voeren of gevoerd te worden.

What the Food Just Happened?

Tremendous things are in store for you! Wonderful surprises await you.