Vreugdevolle klanten

Matt van der Poel – Fresh Forward
“Als CXO (Chief eXperience Officer) mag ik veel bijzondere belevenissen meemaken. Ook op het gebied van food. Maar nog altijd blijft Lucy me verrassen en weet ze elke keer weer een bijzondere ‘beyond food experience’ te creëren voor mijn klanten en voor mij!

 

Jeroen Everaert – Mothership
“Lucy is een kunstenares en haar medium is food. Ik ken heel wat mensen in deze sector die zich bezighouden met fooddesign, maar ik ken maar één kunstenares die met voedsel happenings creëert. Je weet nooit wat de avond gaat brengen, het eten en de ontmoeting is het enige vaste gegeven.  Aan het eind van de avond heb je een zeer bijzondere ervaring opgedaan waarbij de smaakzintuigen sowieso zijn geprikkeld, maar de verbeelding nog meer. Een bijzondere ervaring voor elke kunstliefhebber.”

 

Serge Lubbe – Perron 14
“Met dertien mannen in november naar de Biesbosch. Locatie: een oude geitenschuur. Doel: efficiënter fabrieken neerzetten; ergens ver weg. Ofwel, aan de bak. Het is koud, nat, guur en hoogwater: springvloed. Terug is geen optie. Wat gebeurt er in zulke condities: alles draait om eten. Luciënne is er als enige vrouw en verantwoordelijk voor ontbijt, lunch en diner. Met respect kijken deze mannen naar haar aanpak. Het is niet alleen lekker eten, maar draagt sterk bij aan oplossingsgericht denken in lastige omstandigheden. Het verschil tussen ‘bij de pakken’ neerzitten en ‘aanpakken’ om er iets goeds van te bakken. Genieten was het van de vele campingpitjes waar toffe gezonde winterkost getoverd werd, Lucy is een kunstenaar. Als eerste uit de veren en als laatste op stok. Na vier nachten zakt het water, zijn belangrijke conclusies voor miljoeneninvesteringen getrokken en raakt het eten op. Lucy: petje af voor dertien man vier dagen all-in zonder één keer boodschappen te doen. Het is waanzinnig. Overdrachtelijk.”

 

Rob Beltman – H3ROES
“Hoe dring je door tot professionals die gewend zijn niet het achterste van hun tong te laten zien? Hoe laat je mensen echt verbinding met elkaar maken en een beetje dieper gaan dan gebruikelijk? Met dit soort vragen kun je uitstekend bij Luciënne terecht. Ze vraagt door, verwondert zich, laat haar creativiteit de loop en komt met een concept waar je als opdrachtgever altijd blij door verrast bent. Voedsel is een prachtige verbinder tussen mensen en een krachtige metafoor voor veel thema’s. Maar het is ook een stimulans voor al je zintuigen en Luciënne speelt daar op een heel bijzondere manier mee. Ik weet zeker dat je daardoor, met iedere groep mensen die je bij elkaar zet, meer bereikt dan je voor mogelijk had gehouden.”

 

Edwin Veekens – Veenman & Gers!
Eten gaat veel verder dan alleen smaak en hoe het eruit ziet. Eten hoort ook te passen bij het moment, de locatie, de omgeving en met wie je het eet. Lucy’s Love Food kijkt wat de locatie is, met wie je eet en wat het doel van de avond is en past daar het menu op aan. Eten wordt daarmee een onderdeel van de belevenis in plaats van ‘gewoon’ goed eten.

 

Ruud Tompot – Reset Your Brand
Zet Lucy’s Love Food vooral niet in als je houdt van vies eten. Als je normaal wilt omgaan met wat je op je bord krijgt, adviseer ik jou ook haar niet te bellen. Als je niet wilt nadenken over hoe je eet, vergeet Lucy’s Love Food dan meteen. Als je dol bent op je comfortzone blijf er lekker inzitten, maar bel Lucy niet. Als je rare dingen wilt eten, zoek dan een experimentele kok die rare dingen doet met eten. Als je niet houdt van een blijvende herinnering vergeet Lucy meteen. Als je houdt van een voorgerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht en in die volgorde skip Lucy uit je systeem.

Voor alle andere culinaire sensaties…? Bel Lucy’s Love Food en je krijgt niet alleen een sensationele smaakbeleving maar een prikkeling voor al je zintuigen, die je lang, heel lang, ontzettend lang bijblijft. Je vergeet haar nooit meer.”

What the Food Just Happened?

Tremendous things are in store for you! Wonderful surprises await you.